Veckans lista (v 12)

| Inga kommentarer

Veckans träning: tre pass på träningscykeln, två kortare styrketräningspass, två promenad/jogg-tillfällen och en vanlig promenad. Är redo att börja steg två i Storytels serie!

Veckans tv/serie: har inte direkt tittat på något särskilt. Något avsnitt av Lyxfällan, några avsnitt av Gilmore Girls och NCIS. Fast mitt tv-tittande har varit rätt lågt denna vecka.

Veckans film/dokumentär: får inte in detta i min vardag, men ambitionen är att se minst en film eller dokumentär i veckan. Mitt problem är jag inte hittar något som lockar direkt.

Lyssnar på: Podden ”Not your taste” har jag fortsatt att lyssna på. Några andra spridda poddar har det blivit, men inget jag direkt fastnat för. 

Veckans läsning: Läst vidare i Stjärnklart av Lars Wilderäng. Den är seg och lockar inte till läsning direkt men av någon underlig anledning vill jag läsa ut den.

Veckans utlästa: Inget utläst den här veckan.

Veckans handarbete: Några fler varv på den virkade på sjalen. 

Veckans tanke/fundering: har funderat mycket på planering och produktivitet. Vad jag vill lägga min tid på och hur jag vill utvecklas. Är inte helt klar med detta än, men kommer säkert skriva mer om det framöver.

Veckans trädgård: Våren är här. Har rensat runt rabarbern, påbörjat rensningen av jordgubbslandet, klippt bort torrt på libbstickan och lite annat smått och gott. Fröer har såtts. Uteköket är på plats!

Veckans hemmafix: beställt ny tvättmaskin och torktumlare. Rensat igenom sista lådan i byrån med kläder. 

Veckans jobb: har haft en väldigt seg vecka där jobbet blivit lidande. Har funderat på vad som orsakat detta, men jag tror det beror på min pollenallergi. Så nu har jag börjat ta allergimedicin mer regelbundet och hoppas att det hjälper. 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.