Växter säljes

| Inga kommentarer

Gurka
Slanggurka Tanja
Enligt fröförsäljaren: Ger en slät, mörkt grön slanggurka, ca 30-35 cm lång med ett utmärkt saftigt kött, helt bitterfritt. Den kan bindas upp i växthus eller slingra fritt i varma lägen på friland. Tanja är en lättodlad, rubust och tålig gurka, som är njutbar t.o.m. när den förvuxit till en decimeters tjocklek.
Jag har 3 plantor som jag säljer för 15 kr/st

Gurka Marketmore
Enligt fröförsäljaren: Frisk härlig sort med lång skördeperiod. Passar i kruka och drivbänk. Ger mörkgröna, raka gurkor, ca 20-25 cm, med glansigt skal och god smak.
Jag har 9 plantor som jag säljer för 15 kr/st

Minigurka Passandra
Enligt fröförsäljaren: Växtsättet är som vanlig slanggurka. Ger många korta frukter. Bäst färsk på smörgås eller i sallader.
Jag har 3 plantor som jag säljer för 15 kr/st

Pajpumpa
Enligt fröförsäljaren: Snabbväxande minipumpa med plattrunda, orange frukter på ca 100 gram.
Jag har 2 plantor som jag säljer för 15 kr/st

Squash Gold rush
Enligt fröförsäljaren: Gul sort som ger hög skörd och har god smak. Kan användas färsk som gurka eller i matlagning. Kan även läggas in och syltas.
Jag har 5 plantor som jag säljer för 15 kr/st

Cantaloupemelon
Enligt fröförsäljaren: Ljusa, randmönstrade frukter på ca 1 kg, läckra till sallad, dessert m.m. Gult, välsmakande fruktkött. Rankande växtsätt för växthus eller drivbänk. Kan även krukodlas på balkong och altan.
Jag har 2 plantor som jag säljer för 15 kr/st

————
Plantorna är nyligen omskolade och behöver bo inne ett par veckor till (om du inte har ett väl uppvärmt växthus alt riktigt varm balkong/altan). Höjden på dem är i genomsnitt ca 1 dm som det är just nu (några är högre och några är lägre). Mina plantor har drivits upp inomhus, utan extra belysning och jag gör det för att jag gillar att odla. Är inte professionell odlare, så plantorna är inte som om du skulle köpa dem på plantskola eller liknande. Så här brukar jag odla och det brukar ge mig mycket skörd om sommaren blir hyfsat bra och man tar hand om sina odlingar som man bör.

Om du är intresserad av att köpa så skicka mig ett PM på Facebook alt. skicka ett mail till asa@kreativadagar.se så återkommer jag till dig.
OBS! Inga plantor skickas.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.