Veckans lista (v 44)

| Inga kommentarer

Veckans träning – Har varit på gymmet vid två tillfällen. Känns som att jag har glömt bort allt jag brukar göra där så det har blivit en del tid vid Youtube för att påminna mig själv. Två tillfällen i simhallen har jag också fått till (1000 meter simmade vid varje tillfälle).

Veckans tv/serie – Vår tid är nu har börjat igen så det såg jag. Vi tittar vidare på Homeland. Den serien är svajig i kvaliteten, ibland är den tråkig och seg och sen så tar den sig igen.

Veckans film/dokumentär – Såg Twilight på Netflix ca 100 år efter alla andra. Förstår inte riktigt vad hypen är/var. Kanske är det böckerna jag borde läsa istället? Fyra bröllop och en begravning gick på TV. Den har jag ju sett hur många gånger som helst, men den funkar alltid.

Lyssnar på – Side Hustle School

Veckans läsning – Harry Potter och halvblodsprinsen. Kurslitteratur. Har börjat på Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck. Läser fortfarande Rockströms Den stora förnekelsen, men det är segt.

Veckans utlästa – Harry Potter och halvblodsprinsen är utläst.

Veckans handarbete – Ena ärmen på tröjan är klar så jag har börjat på nästa. Har stickat en mössa i neonfärgat garn. Den ska jag ha när jag är ute i skogen så jag syns. Den är inte vacker, men det är inte syftet heller.

Veckans tanke/fundering – Hur jag skall få till en bättre morgonrutin och komma upp i bra tid varje morgon. Slippa stressa. Planering av dagen och veckan.

Veckans jobb – Eftersom det varit höstlov för barnen så har jag inte jobbat särskilt mycket. Lite småfix och svar på mail mest. Nya tag i nästa vecka!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.