Veckans lista (v 43)

| Inga kommentarer

Veckans träning – Den här veckan har jag varit i simhallen två gånger (700 + 900 m) och tagit två långpromenader. Rätt nöjd med det. Nästa vecka är målet att få in ett par pass på gymmet trots att barnen är lediga från skolan.

Veckans tv/serie – Såg sista avsnittet av Din hjärna. Måste kolla om alla avsnitten finns att se på SVT play så jag kan se om dem. Kollar fortfarande på Homeland, är på säsong fyra. Tycker att den börjar bli rätt trist så jag får se om jag orkar att ta mig igenom alla säsonger som finns på Netflix.

Veckans film/dokumentär – Såg Återstoden av dagen på Netflix.

Lyssnar på – På Spotify finns en spellista som heter Life sucks och är det jag lyssnar på när jag bara vill ha musik. Bland poddarna så har jag börjat lyssna på Norrlandspodden och avsnittet om Gretahatare plus att jag lyssnat på Self-helpless avsnitt om boken 7 habits of highly effective people.

Veckans läsning– läser fortfarande Harry Potter samt Den stora förnekelsen. Det har inte blivit så mycket läst den här veckan.

Veckans utlästa – Ingen utläst bok i veckan.

Veckans handarbete – Har stickat upp lite udda garnnystan och restgarner. Det blev ett par raggsockor och ett par vantar. Tröjan har jag också fortsatt med, kroppen är klar och jag har stickat en halv ärm.

Veckans tanke/fundering – Det här med selfcare (varför finns det inget bra ord på svenska?) och vad som anses vara selfcare. Om jag ska ta hand om mig själv, vad är det då jag vill göra?

Veckans jobb – Bokföring, avstämningar och periodiska sammanställningar. Skickat en offert.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.