Veckans lista (v 42)

| Inga kommentarer

Veckans träning – det har varit dåligt med träning den här veckan, främst av personliga skäl. I fredags simmade jag 1000 meter när vi var till simhallen, men annars ingen träning.

Veckans tv/serie – På SVT går det en serie som heter Din hjärna och sänds på måndagar. Väldigt intressant att följa. På Netflix tittar jag just nu på Homeland och Land Girls. Netflix har börjat släppa nya avsnitt för Riverdale också, så det ser jag när det kommer ut.

Veckans film/dokumentär – Har inte tittat på någon film eller dokumentär den här veckan. Såg delar av Mr & Mrs Smith igår, men den har jag sett så många gånger förr så den räknar jag inte.

Veckans läsning – Läser boken ”Den stora förnekelsen” av Johan Rockström och Anders Wijkman. Den handlar om miljö- och klimatkrisen och varför det är så svårt för samhället att hantera den. Har bara läst ett 60-tal sidor än så länge, men den är bra.

Skönlitterärt så läser jag ”Harry Potter och halvblodsprinsen”.

Utöver det är det kurslitteratur som läses.

Veckans utlästa – Läste en e-bok på Storytel som är en sammanfattning av en annan bok. A joosr guide to the five love languages by Gary Chapman heter den. Läste den som en del i min research som mitt inlägg Talar du kärlek? handlar om.

Lyssnar på – Hittade en podd som heter Self-helpless (engelsk) som hade ett avsnitt om Gary Chapmans kärleksspråk och sedan fastnade jag och har lyssnat på ett par andra avsnitt också. Jätteroliga tjejer som har den podden.

Veckans handarbete/pyssel – Stickar på en tröja till mig själv. Mönstret är från Sandnes och heter Retrogenser. Har stickat en vante med rosmönster i Ullcentrums garn och ska lägga upp och sticka vante nummer två när jag känner att jag behöver en paus från tröjstickandet. Håller också på att sortera igenom mitt garnlager (never ending story…) och hittade ett par garner att sticka raggsockar av. Kunde inte låta bli att börja så en socka är i princip klar. Testade att sticka från tån och upp, vilket var pilligt men kul.

Veckans tanke/fundering – Det är det här med kärleksspråken och att vi är olika i hur vi vill bli visade kärlek och hur vi visar andra kärlek. Hur man ska prata om det och bli förstådd av sin partner.

Veckans jobb – Inlämning av deklarationer för moms och arbetsgivare, bokföring, lagt in leverantörsfakturor i en kunds system, löneberäkning och en årsredovisning färdigställd.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.