Veckans lista v 13

| Inga kommentarer

Veckans träning: tre gång/jogg-tillfällen, en skogspromenad, två pass på träningscykeln och två kortare styrketräningspass.
Jag är på steg två i Storytels börja springa-serie och jag behöver stanna där i en vecka till eller kanske två. Benen behöver vänja sig mer vid joggningen och jag behöver bygga upp flåset lite till innan jag går vidare.

Veckans tv/serie: Har tittat ganska lite på tv eller streamingtjänster denna vecka. Det blev ett avsnitt av Bäst i test, ett avsnitt från Lyxfällan och Morden i Midsomer. Några avsnitt NCIS också.

Veckans film/dokumentär: Jag har börjat titta på dokumentärserien Dirty money på Netflix. Har sett två avsnitt i säsong 1. Första avsnittet heter Hard NOx och handlar om fusket kring dieselbilarnas utsläpp. Avsnitt två handlar om ett företag som erbjöd snabblån och hur detta företag utnyttjade människors utsatthet.
Det är intressant att se hur girighet kan få människor att göra vad som helst och att de tappar all empati för de människor som deras girighet drabbar.
Kollade på Alladin på Disney+.

Lyssnar på: Hittade en spellista på Spotify som heter Work Out Songs For Girls Who Kick Ass. Funkar väldigt bra att lyssna på när jag är ute på mina gång/jogg-tillfällen. Skön och lättlyssnad musik.

Veckans läsning: Jag läser två böcker just nu. Dels faktaboken ”Svensk politisk historia. Strid och samverkan under tvåhundra år” av Tommy Möller och dels ”Mina drömmars stad” av Per Anders Fogelström.

Veckans utlästa: Stjärnklart av Lars Wilderäng är nu utläst. Återkommer med mer utförliga tankar om den boken senare.

Veckans handarbete: Har virkat ett fåtal varv på sjalen. Den här veckan har inte handarbete prioriterats alls.

Veckans tanke/fundering: Läs mina tankar om hälsa i det här inlägget.

Veckans trädgård: Det har inte blivit så mycket trädgårdsarbete, dels på grund av påskhelgen och dels på grund av att det har blåst rätt ordentligt. Jag har lite allergikänningar också så det kan vara lite jobbigt att vara ute ibland.

Veckans hemmafix: installerat tvättmaskin och torktumlare. Gått igenom strumphyllan i garderoben.

Veckans jobb: Några bokslut och deklarationer är klara. Det är dags att ta hand om kvartalsmomsen också som skall lämnas in i maj. Nu drar det verkligen igång! Tar ledigt imorgon, men skall lägga tid på att planera arbetsveckan så jag får gjort allt jag vill få gjort.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.