Veckans lista (v 10)

| Inga kommentarer

Veckans träning: tre pass på träningscykeln, tre korta pass styrketräning och två promenader. Supernöjd med det! Nya löparskor har jag beställt och fått hem i veckan.

Veckans tv/serie: NCIS är det jag slår på när jag sätter mig i soffan, annars funkar alltid Gilmore Girls.

Veckans film/dokumentär: har inte sett någon film eller dokumentär den här veckan.

Lyssnar på: låten ”Café Deluxe” med Osei The Seventh gör mig glad och får mig att vilja dansa fram.

Veckans läsning: ”Slutbantat” av Erik Hemmingsson är vad jag läser just nu.

Veckans utlästa: tyvärr inget färdigläst denna vecka.

Veckans handarbete: ett par vantar är klara. Har fått påfyllning av garn så jag kan virka vidare på min sjal.

Veckans tanke/fundering: vad är välmående för mig? Vad får mig att må bra och gilla mitt liv? I pandemi-tider är det ännu viktigare att vara uppmärksam på sitt mående och vad som gör skillnad. Det viktigaste är att ansvaret för mitt mående är mitt och det är jag som måste göra jobbet för att förändra om jag inte är nöjd.

Veckans trädgård: ute går det inte att göra så väldigt mycket, men jag har gått igenom mina fröer och beställt det jag saknade. Förhoppningsvis påbörjar jag sådder nästa vecka.

Veckans hemmafix: ett nytt duschmunstycke och slang har inhandlats och blivit satt på sin plats, något som verkligen behövdes! Ett par skåp med hygienartiklar och liknande har jag rensat igenom och delvis organiserat om.

Veckans jobb: några momsredovisningar har färdigställts och lämnats in till Skatteverket, annan bokföring, ett bokslut och några blanketter har fixats. Det börjar dra ihop sig till årets stressigaste tid, men jag känner ändå ett lugn över det hela. Sedan i september förra året har jag ett nytt sätt att planera och det fungerar bra generellt sett. Håller jag bara min planering så kommer det gå bra.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.