Utmaningen är över

| Inga kommentarer

Jag har ju haft en liten utmaning med mig själv de senaste två veckorna – att läsa 7 böcker på 14 dagar. Nu har dessa två veckor passerat.

Hur gick det då?
Så där får jag säga. Fyra av de sju utvalda böckerna har jag läst ut. En av böckerna är nästan utläst. Två är påbörjade.

Först läste jag ”Sommarhuset” som du kan läsa om här.

Därefter blev det ”Igelkottens elegans”, ”Flicka med pärlörhänge” och ”Almedalen har fallit”. Fast mellan de två sista böckerna började jag på ”Lilla bistron i Bretagne” men den är så himla seg i sin historia så det känns inte som jag kommer någon vart i den. Därför gick jag över till en annan bok.

”Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz” har jag också påbörjat, men den kan man inte läsa snabbt. Åtminstone inte jag.

”Flytten till Cornwall” hade jag säkert kunnat plöjt igenom igår, men valde att ta en längre cykeltur istället.

Det kommer lite längre recensioner av de böcker jag läst ut lite senare.

Hade jag inte haft en hel del jobb att göra så hade det här inte varit en svår utmaning. Dessutom ägnade jag alldeles för mycket tid åt Bretagne-boken. Hade jag valt att släppa den tidigare så hade nog minst en bok till blivit utläst.

Det är lite kul att göra små utmaningar för sig själv. Nu funderar jag på vad nästa ska bli.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.