Skippar bomullsrondellerna nu

| Inga kommentarer

Höll på och röjde i ett av de rum som har alldeles för mycket grejer i sig här hemma. Hittade en ensam handduk i ett lite udda material. Det är alltså inte en vanlig frottéhandduk.

Jag har funderat ett tag på att sluta använda bomullsrondeller av flera skäl, främst miljöskäl då. Bomullsodlingar är inte så särskilt miljövänliga. Det som har stoppat mig är att jag inte riktigt har vetat vad jag skulle ta istället. Jag har en massa garner som jag skulle kunna ha virkat egna rondeller, men det lockade inte riktigt. Så när jag hittade den här handduken visste jag direkt vad jag skulle göra!

Handduken är uppklippt i mindre kvadrater och jag har sicksackat ihop dem två och två. Sicksackandets är ett evighetsgöra, men målet är att de ska vara klara innan den här veckan är slut.

För att ha en vettig förvaring så har jag sytt en mindre påse som jag hängt på en krok i badrummet. Bredvid hänger en tvättpåse som jag lägger de använda kvadraterna i.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.