Intensiv vecka!

| Inga kommentarer

Aprils sista vecka var verkligen intensiv. Mycket arbete med att göra klart deklarationer som ska vara färdiga till 2 maj. I början av veckan var jag dessutom gräsänka med allt vad det innebär.
På tisdagen deltog jag på kommunens möte för referensgruppen. Det handlar om slutförvar av använt kärnbränsle, ett tungt och svårt ämne. Mötet som sådant var inte så givande, jag hade hört det mesta redan genom andra kanaler. Det var även kommunfullmäktigemöte efteråt, men eftersom jag var gräsänka kunde jag inte stanna som åhörare eftersom jag behövde laga middag till sönerna.

I slutet på veckan kom en delegation från Halden i Norge för att få information kring slutförvaret av använt kärnbränsle. Jag var inbjuden att delta på en middag på torsdagskvällen. Vi åt god mat på Gimo herrgård. Dagen efter hade jag en presentation för delegationen om miljöorganisationernas roll i slutförvarsprocessen. Det gick bra och jag fick svara på flera frågor.

Valborg firades i hemmets lugna vrå. Jag lämnade in min egen deklaration. Har dragit på det i det längsta för att jag får en rätt stor restskatt i år. En del trädgårdsfix blev gjort och vi körde lite sopor till återvinningscentralen.

Demonstrerade inte på första maj. Istället så njöt jag av fint väder och var ute och plockade några blå- och vitsippor som jag sedan la i press. Sådde lite frön och har lagt potatis på förodling.

Det var skönt med en lugn helg.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.