Gröt till frukost

| Inga kommentarer

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram

För några månader sedan hade jag dille på att göra overnight oats, vilket är som en kall gröt. Du blandar havregryn och vätska på kvällen och ställer in i kylen. Morgonen efter är det som en gröt. Nu har jag börjat med det igen.

Jag brukar ta ca 1 dl havregryn och 1 dl vätska. Vätskan kan vara det som du gillar tex havremjölk, yoghurt eller mjölk.

Vanligtvis blandar jag också ner mosad frukt eller bär i min havregrynsblandning. Igår tog jag frysta björnbär och lite fryst banan, värmde upp det i mikron och mosade ihop. Efter det hällde jag i havregryn och havremjölk. Eftersom fruktmoset var ganska blött hällde jag i lite extra havregryn.

Så gott!

Har du testat overnight oats? Vad brukar du blanda i?

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.