En torsdag

| Inga kommentarer

Jag vaknade lite senare än tänkt, men det berodde på att det blev en väldigt sen kväll igår. Och kanske ett glas vin för mycket.

Försöker meditera varje morgon fast det går så där. Vet inte om jag gör rätt heller. Det finns en app som heter Insight Timer som jag använder. Den är gratis och har mängder med gratis meditationer. Idag testade jag en ny meditation som tyvärr inte var så bra, så när den var slut så tog jag den som jag brukar.

Bok nummer två i min läsutmaning heter Igelkottens elegans skriven av Muriel Barbery. Jag har ca 75 sidor kvar innan den är utläst. Om jag ska följa planen så borde jag läst ut den idag.

I övrigt har jag jobbat med ett krångligt bokslut. Det tar längre tid än beräknat och det är inte lätt att hitta det som är tokigt.

Idag fick vi leverans av grönsaker från en lokal odlare!

Så mycket mumsigt! Till middag stekte vi lax, kokade potatis med dillstjälkar och blandade en kall sås med dill, färsk röd lök, turkisk yoghurt och kryddor. Några av morötterna åt vi också.

Det finns mangold och färsk vitkål där på bilden. Får se vad vi hittar på med det. Knippena med dill och persilja ska delvis frysas ned.

Efter middagen tog vi oss en promenad.

Två dokumentärer har jag plöjt också. En om minimalism, den finns på Netflix, och en om Borneos orangutanger som sändes på SVT1 (tror den finns på SVT play).

Nu ska jag dra mig mot sängen så jag orkar upp i vettig tid imorgon bitti!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.