Eoner av tid?

| Inga kommentarer

I måndags var sista dagen för att söka kurser eller utbildningar på högskolor och universitetet. Jag har inte sökt något alls. Vilket känns rätt konstigt faktiskt. I juni så är utbildningen jag går just nu slut. Det sista vi gör är att skriva C-uppsats så det är jag mitt uppe i nu.

När presentation och oppositioner är klara där i juni så kommer jag ha så mycket tid!

Jag är ju även politiskt aktiv, just nu som politisk vilde. Vi är några stycken som håller på att starta upp ett nytt lokalt parti, men om vi inte lyckas ta plats i fullmäktige så kommer ännu mera tid frigöras!

Vad ska jag göra med all denna tid? Att bara göra ingenting ligger inte för mig. Jag har funderat ett tag på att starta en youtube-kanal eftersom jag tycker det saknas 40+ youtubers, men jag har verkligen ingen aning om vad den skulle handla om. Jag är inte särskilt intresserad av mode och smink, så det går bort. Om du fick önska vad skulle du vilja se? Du som är 40 eller äldre, tittar du på youtube? Berätta!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.