En måndag

| Inga kommentarer

Måndag och ny vecka! Jag började morgonen (och förmiddagen) med att slappa… Fastnade lite på sociala medier och även på YouTube. Såg förvisso en bra film där som jag ska ta anteckningar ifrån om en stund. Håller också på att läsa en bok om kvinnor i den högerextrema rörelsen. Försöker förstå hur det kommer sig att man hamnar där.
Innan jag åkte till jobbet så plockade jag gula bär att ta med. Jag tror att det är körsbärsplommon, men vet inte säkert. Trädet stod på tomten när vi flyttade hit (för 15 år sedan…).

På jobbet fixade jag klart en årsredovisning som jag mailade till kunden plus svarade på lite andra mail. Papperstuggen fick jobba lite också. Sen gick jag till Storbrunn för att leta upp lite äppelrecept. Vi har otroliga mängder av äpplen och jag vill göra annat än mos och äppeldricka.

Imorgon är det mitt sista kommunfullmäktige för den här mandatperioden så jag har läst igenom en del handlingar. Samtidigt bevakade jag valen av de olika talmännen. Jag undrar om de kommer få ihop en regering eller om det blir extraval.

Här hemma har jag plockat in tomater. Det var lite frostigt i morse och jag har ett gäng plantor som stod ute med omogna tomater på. Så allt det åkte av när jag kom hem. Flytta på plantorna och städa upp får bli en annan dag. Passade också på att klippa runt vår rödbladiga fläderbuske. Det är en liten planta som inte ger något ännu, så jag ska ägna lite tid i veckan åt att läsa på vad den behöver för att växa till sig och bli stark.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.