Mina livsvisioner

| Inga kommentarer

Jag gillar att sätta mål. Varje år så blir det flera inom olika områden. Men för varje område så har jag en övergripande vision som jag utgår ifrån. Dessa har jag i min Filofax och försöker titta igenom dem varje morgon när jag planerar för min dag.

Hälsa är ett givet område. Mitt fokus är att må bra både i kroppen och i huvudet. Det har väldigt lite (läs inget) med bantning och dieter att göra.
Jag gillar att lära mig saker och att utvecklas, så att ha en vision om detta känns viktigt för mig. Det bidrar till min livskvalitet.
Relationer är viktigt. Själv har jag tappat bort detta av många skäl, så det är något jag vill arbeta med för att det ska bli bättre.
De senaste åren har jag lagt mycket tid på olika ideella uppdrag, men har nyligen avvecklat mig själv från flera av dem. Några finns kvar och det är dem jag ska lägga min energi på.
Jag är ju egenföretagare så det är givet att företaget är en del av mina övergripande mål. Jag ser mitt företag som ett medel för att leva så som jag vill. Givetvis så vill jag inte jobba med vad som helst i mitt företag, utan det ska vara något som jag tycker är roligt. Än så länge gillar jag det jag gör och det ger möjlighet till att göra andra roliga saker.
Ekonomi handlar om trygghet för mig. Jag har inga mål om att bli ekonomiskt oberoende eller att bli rik. Det handlar mer om buffert och framtida sparande. Jag vet att jag trivs med att arbeta, så att gå i pension i förtid finns inte heller bland målen.

Inget av detta är något som någonsin kommer bli slutfört. Det är snarare typ en livsstil.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.