Läsutmaning i augusti

| Inga kommentarer

Jag har surfat runt lite och sökt efter någon slags läsutmaning fast jag hittade ingen som jag föll för. Då hittade jag på en egen!
Rubrikerna jag använde mig av var:
• En bok från bokhyllan (i rummet där vi har de flesta av våra böcker)
• En bok från nattduksbordet
• En bok på Storytel
• En pågående bok
• En bok från hyllan med ungdomsböcker

Från bokhyllan tog jag Jane Eyre av Charlotte Brontë. En rejäl bok med många sidor. Den skall jag börja med.
Nattduksbordet bidrog med Vi ses i öknen av Danny Wattin.
På Storytel valde jag Inte för nära av Colleen Oakley.
En bok som jag håller på att läsa är Bullet journal-metoden av Ryder Carroll. Den har jag hållit på med av och till rätt länge nu.
Bland ungdomsböckerna valde jag ut en Kittybok! Gav mig själv ett mål att läsa alla Kitty-böcker som kommit ut på svenska. Ja, inte i augusti då eftersom det är otroligt många böcker.

När jag botaniserade där bland ungdomsböckerna så la jag fler serier till min lista att läsa, exempelvis böckerna om Narnia av CS Lewis och böckerna om lilla huset på prärien av Laura Ingalls Wilder. Jag har bara några av dessa själv, resten får jag söka upp på biblioteket.
Jag insåg också att jag har helt slutat läsa fantasy, bortsett från Harry Potter-böckerna som jag läste klart i slutet på förra året. Så jag började kolla upp vad som fanns i den genren också. Min lista på Storytel växte en hel del efter den sökningen.

Vad tänkte du läsa i augusti?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.