Byggen, trädgård och vandring

| Inga kommentarer

Efter att ha byggt altanen hos mamma fortsatte vi med byggen hemma. Den här odlingshörnan har jag funderat på ett tag. Eftersom jag gärna vill ha en björnbär, men inte vill ha den växande mot en husvägg eller mot boden så var jag tvungen att konstruera ett bra stöd åt den. Det här är resultatet. I vinkeln har jag planterat björnbärsplantan. Till vänster hamnade några smultronplantor. Till höger satte jag kronärtskocka. Hoppas att det hinner bli något av dem.
 

I växthuset och i pallkragarna är det grönt. I år testar jag att odla blekselleri och den verkar rätt nöjd med sin tillvaro.

Lite blåbär har jag hunnit plocka. Tänkte ta mig ett par turer till, vill få ner mer i frysen innan det är för sent.

Läste nyligen ut denna bok. Så. Grymt. Bra.
Är helt såld på vandring nu och vill också gå Camino de Santiago. Googlar och läser om vad för utrustning som behövs. Det är verkligen en djungel! Tänkte börja med att investera i en ny ryggsäck, för den jag har börjar att gå sönder. Ett par bra skor är punkt två.
Inte långt från där jag bor finns Upplandsleden. Tänkte börja med att vandra där för att dels träna och dels känna efter om 80 mils vandring är min grej.
 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.