Att röra på sig

| Inga kommentarer

exercise-969300_1280Hela vintern och våren har jag gått på Core på Friskis&Svettis. Mycket bra för musklerna som håller upp kroppen. Utöver det har jag försökt att hitta något annat. Testar yoga genom YouTube, gör övningar efter egen lista och lite annat. Men inget som jag verkligen fastnar för.
För en vecka sedan deltog jag i ett pass som var extrainsatt hos Friskis. Det var kul. Men ack så otränad jag är! Inget flås alls. Och mina underben protesterade högt. Jag tror att det är benhinnorna som inte alls vill vara med. Så vansinnigt störande.
Under den här helgen har jag promenerat en del och även provjoggat lite för att känna efter. Promenera går bra, men jogga nej. Då gör det ont. Känns som att jag behöver bättre stötdämpning i skorna.
Nu har jag köpt Voltaren gel. Hoppas att det hjälper lite mot det onda. Eventuellt åker jag och tittar på skor imorgon.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.