Att blogga varje dag

| Inga kommentarer

Hur tänkte jag nu?Jag vet inte riktigt varför jag anmälde mig till utmaningen. Det är ju inte så att jag har oceaner av tid att slå ihjäl. Fast jag vill få in vanan att blogga igen. Då kan ju en utmaning av det här slaget vara bra. Det är ju ganska enkelt också rent tekniskt. Det finns appar och kameran i mobilen är helt okej att använda för att ta bilder.

Fast är andra intresserade av vad jag har att säga/skriva? Kanske. Kanske inte. Jag får hålla ett öga på statistiken. 

Det är onsdag. Jag har inga föreläsningar idag. Eventuellt ett kundmöte, om kunden har sett och svarat på mitt SMS. Annars blir det kontorsdag. Min absolut mest hektiska tid börjar nu så att planera för det måste jag göra. Lunch med en god vän. Något att se fram emot! 

Kvällen är ett pussel av möten, träningar och logistik. När en bor på ett ställe där kollektivtrafiken är i princip icke-existerande, när en bil är trasig och fler än en person har kvällsaktiviteter blir det krångligt helt enkelt. 

Jag tror helgens aktivitet får bli att leta efter en ny bil.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.